Betöltés

 

Kerub jós

http://angyalvonal.hu/wp-content/uploads/2021/05/people-man-guy-hat.jpg

Horusz jós oldala

JÓS
MÉDIUM
FÉNYMUNKÁS
Nem elérhető

Az ősi Egyiptomban születtek őseim. Kilenc generáción keresztül hordozták őseim az egyiptomi energiákat. Tisztánlátó jós vagyok.

Intuitív, részletes és őszinte jóslatokat, tanácsokat kínálok a szerelemről, a párkapcsolatról, a karrierről, a házasságról. Útmutatásokat, lépéseket kapsz a megoldások megtalálásához és az elhatározás megszerzéséhez. Ügyelek arra, hogy mindenki, boldogságot és megoldást találjon azokban az ügyekben, amelyekhez tanácsot kérnek.

Fénymunkásként egy részletesebb jóslatot adok arról, hogy szerelmi életében mi zajlik, mik lehetnek a zavaró tényezők és problémák. Vagy miért húzódik el egy döntés az előrelépés helyett. Válasszon egy tarot életút-elemzést az élet minden területére, például a szerelemre, a karrierre, az üzleti életre, a családra és a pénzre. Válasszon egy szerelmi jóslást, hogy alaposabban áttekinthesse kapcsolati kérdéseit a probléma megoldáshoz, útmutatáshoz a szerelmi életében.

Célom, hogy vendégeim a jóslás befejeztével elégedettek legyenek a kapott útmutatással. Magabiztosnak érezzék magukat, tudván, hogy Kerub jós elérhető számukra, aki valós válaszokat ad annak érdekében, hogy boldogabb, sikeresebb életük legyen.