Betöltés

 

Egyéb kategóriaA három rejtély közül az első az élete iránya.

2021.01.18.by admin0
http://angyalvonal.hu/wp-content/uploads/2021/01/2_blog-1280x1011.jpg

Mindannyiunk számára a célunkat nagyon mélyről kell megkeresni. Van egy oka annak, hogy itt vagyunk. Akár vallásosak vagyunk, akár nem, minden tudományos és vallási hit ugyanazt mondja nekünk.

Nem számít, mekkora horderejű az életcélunk, ehhez kapcsolódik minden, amit az életben teszünk. A következőlépés kitalálni, és szándékosan abba az irányba elindulni. Ilyen esetben, amikor érezzük, hogy helyes úton vagyunk, csökken az érzés, hogy összezavarodott az életünk. Tudni fogja, hogy minden egyes lépése értelmes, mert oda vezet, ahol lennie kellene.

Hogy őszinték legyünk, az életünk irányának megtalálása nem a legkönnyebb feladat. Hosszú időbe telik. Ha azonban figyelünk belső hangunkra, akkor az útról nem térünk le.

A sorsa útja, bár meg van írva, még sincs olyan távol, mint hinné. Közelebb áll önhöz, mint bármi más ezen a világon.  A válasz, amire szükséged van, ott van benned. Ezért olyan nehéz kiszabadítani. Mivel mindig benned volt! Csak küzdenie kell a saját magaddal, hogy felszínre kerüljön.

Leave a Reply